Ξυριστική μηχανή – KM-3024 – Kemei

queen0385
14,90 €
με ΦΠΑ

Περιγραφή

Κωδικός προϊόντος: 3024

Πόσες φορές ετοιμαστήκατε για να λάμψετε στη βραδινή σας έξοδο, αλλά η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα προσώπου χάλασε το τελικό σας αποτέλεσμα; Μία απολύτως προσεγμένη εικόνα προσώπου σίγουρα κλέβει όλες τις εντυπώσεις, αλλά οι επισκέψεις στον αισθητικό καταντούν πολυδάπανες και χρονοβόρες.

Μην αφήσετε τίποτα να καταστρέψει τις εμφανίσεις σας και δώστε οι ίδιες στον εαυτό σας τη φροντίδα που του αξίζει με το Προσωπικό σετ περιποίησης της Kemei KM-3024 για την αφαίρεση των ανεπιθύμητων τριχών.

Οι ευαίσθητες περιοχές του προσώπου, στις οποίες συχνά αναπτύσσεται ενοχλητική τριχοφυΐα, απαιτούν ιδιαίτερα προσεκτικό χειρισμό. Εμπιστευτείτε το σετ περιποίησης της Kemei, κινηθείτε με απόλυτη ακρίβεια και αφαιρέστε με μεγάλη ευκολία όλες τις ανεπιθύμητες τρίχες του προσώπου και του σώματος, της μύτης, των αυτιών, των φρυδιών, του λαιμού και τις φαβορίτες. Δώστε άψογο σχήμα στα φρύδια σας μόνες σας από το ίδιο σας το σπίτι, καθαρίστε τα περιττά χνούδια και ανανεώστε την εμφάνιση του προσώπου σας με μία απλή κίνηση.

Ο περιστρεφόμενος κινητήρας υψηλής ταχύτητας και οι αιχμηρές λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι σας εγγυώνται το μέγιστο αποτέλεσμα. Ο εργονομικός και κομψός σχεδιασμός του προσφέρει άνετο χειρισμό με απόλυτο έλεγχο και υψηλή ακρίβεια. Οι λεπίδες είναι αποσπώμενες και πλένονται εύκολα. Λειτουργεί ενσύρματα και ασύρματα. Το μικρό της μέγεθος την καθιστά ιδανική για να τη μεταφέρετε όπου και αν πάτε μέσα στην τσάντα σας. Διορθώστε τις ατέλειες που σας έχουν ξεφύγει μέσα σε ένα λεπτό, όπου κι αν βρίσκεστε.

Διαθέτει:

Αφαιρούμενη κεφαλή με 4 όψεις

• Λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι

• Βουρτσάκι καθαρισμού

• Καλώδιο φόρτισης

• Εγχειρίδιο οδηγιών στα Αγγλικά

Εγγύηση 1 έτος

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

• Τάση: 220-240V

• Ισχύς: 3W

• Συχνότητα: 50/60Hz

Λεπτομέρειες προϊόντος

Νέο προϊόν

Reviews

No reviews
Product added to wishlist

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text